[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » işletim sistemleri » Program Dowland Tüm Porogramlar » CaptureWizPro version 4.5
CaptureWizPro version 4.5
PaTRoNTarih: Cuma, 2011-01-21, 8:54 AM | Mesaj # 1
Başkomutan
Grup: Yönetici
Mesajlar: 147
Puan: Ödülleri
Rep: 0
Durumu: Çevrimdışı

yakalama çubuğunu kullanarak yakalayın ve görüntüleri.

Yakalama görüntü, video ve ses!
Yakalama hepsi - ekran görüntüleri, kaydırma alanları, video ve ses CaptureWizPro ile. küçük bir yakalama çubuğundan Başlat yakalar o ekranın kenarında gizler. Veya kısayol tuşları ya da görev çubuğunda bir simge kullanın. Basit araçlar, herhangi bir arka plan üzerinde görünür, üç hızlı adımlarla size rehberlik eder. Yakalama şey, açık menüler, fare işaretçileri ve ekran koruyucular gibi bile zor öğeler.
Sınırsız, yüksek performanslı kaydedici.
Yüksek hızlı kaydedici düzgün ses ile tam renk her pikseli yakalar. gösteri veya kayıt WMV, AVI veya GIF animasyon dosyalarına video streaming oluşturun.
Yenilikçi özellikleri sayesinde hızlı ve kolay.
Tek bir tıklama veya iki tıklama ile herhangi bir alanı ile pencere ve diyaloglar gibi Bizim akıllı yakalama aracı kapmak ekran nesneler. Dikey ve / veya yatay otomatik kaydırma windows tarafından aracı yakalar büyük sayfaları veya uzun listeler ilerleyin. Gerekirse, tam istediğiniz şekilde çalışması için araçlar yapılandırmak için makro kullanabilirsiniz.
çıkışların Geniş seçim.
Yakalanan içeriği GIF, JPEG, PNG veya BMP formatında sırayla numaralandırılmış dosyalarına kaydedilebilir ve normal ölçülerde basılı veya sayfaya sığacak şekilde büyütülmüş. Tek tıklamayla görüntü düzenleyici veya Windows panosuna veya masaüstü yapışkan not bilgi yakalanan gönderir. Eğer küçük resim görüntüleyici daha sonra onlara geri gelmek, sonra yakalar toplayabilir. günlük ipuçları, interaktif demolar, yazdırılabilir kılavuzu ve ayrıntılı yardım dosyası yardımcı bol var.
Neden CaptureWizPro en iyisidir.
Ne CaptureWizPro ayrı zaman yenilikçi özellikleri kaydederken ayarlar. Bir sürükle-her yerde pop-out yakalama bar ve tam ekran önizleme ile sadece ekran yakalama program. Bizim yakalama ve en sağlam en kolay yere kaydırma. Diğer benzersiz özellikleri yapışkan notlar, otomatik yedekleme, akıllı yakalama ve çerçeve araçtır.
Çok kullanışlı, bunu her gün kullanacağız.
Dijital bir makas gibi kullanın CaptureWizPro. PDF belgeleri, hazine haritaları web sunumlar bilgisayar ayarları için - - Daha sonra göndermek yapıştırın veya kaydedin kaybolmadan önce Cut out şey sizin ekranda gördüğünüz. zorluk bir bilgisayar sorunu açıklayan yaşıyorsunuz? Ek bir ekran görüntüsü ve teknik destek için e-posta ile. kayıtları tutmak ve denetim listeleri oluşturmak hiç fare gitmesine izin vermeden, notlar alın. [color:c8d3=#000]CaptureWizPro kolay aynı uygulama ve hatta aynı işletim sistemi yok edenler ile parlak fikirler paylaşmak için yapar. Size açıklamak, hatırlamak ve organize her gün yardımcı olabilir.
Özellikleri.
Destekleyen Windows 7 (64 ve 32-bit), Windows Vista (64 ve 32-bit), Windows XP (32-bit), Windows Server 2008, Windows Server 2003, Windows 2000, Windows Me ve Windows 98. Gerektirir 5 MB sabit disk alanı. 2 MB indirmek. Kullananlar Windows Terminal Hizmetleri veya Uzak Masaüstü Bağlantısı bu ilginizi çekebilir

ekran yakalama nedir?

Kopya bir şey size, yazdırabilir, e-posta da kaydedebilir veya yapıştırmak kadar herhangi bir program tarafından gösterilir. video çekimi nedir?

Daha sonra tekrar kaydedin ekran eylem (fare tıklamaları, animasyon ya da dijital video). ses kaydı nedir?

Daha sonra tekrar sizin hoparlör (ses ya da dijital müzik) ile ses kaydetme oynuyor.

Burdan indir

hayırli olsun

 
Forum » işletim sistemleri » Program Dowland Tüm Porogramlar » CaptureWizPro version 4.5
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: