Home » 2014 » Aralık » 23

Porselen kaplamalar metal alt yapılı ve zirkonyum alt yapılı olmak üzere ikiye ayrılırlar. Porselen tek başına ağızda kalacak sert yapılı bir madde değildir. Porselenlerin ağızda uzun ömürlü olabilmeleri için senelerdir kullandığımız metal alt yapının üzerine porselen kaplama yapılarak kron yada köprü protezler bitirilmekte bizde yapılan bu işlemi ağza yapıştırmakta restore etmekteyiz.

Porselen diş ve zirkonyum diş

Porselen kapmaların iç yüzeyleri metal dış yüzeyleri porselenle kaplama yapılmıştır. Yapılan porselen bir diş gerçek bir dişten kesinlikle ayırt edilememektedir. Yalnız metalin dezavantajlarından alerjik yapısından dolayı son yıllarda artık metal yerine zirkonyum taşı kullanılmaya başlanmıştır. Kullanılan zirkonyum diş alt yapısı ile birlikte hem doğal sonuçlar elde edilmekte hemde içerisinde görmüş olduğumuz beyaz diş yapısı ve beyaz diş etleri ( bu etki metal olduğu zaman diş etlerinde morarma ve siyahımsı bir etki yaratmaktadır.) Zirkonyumlar daha az mikrop tutma özelliklerine sahiptirler. Oldukça sağlam bir taştır ve uzun ömürler ağızda kalabilmektedir.

Böylece metalden daha dayanıklı daha estetik ve uzun ömürlü porselen diş kaplamaya zirkonyum sayesinde hastalar sahip olabilmektedirler.

kaynak:  ... Devamı »

Kategori: işletim sistemleri | Views: 1957 | Tarafından eklendi: abdullahsoydan61 | Tarih: 2014-12-23 | Yorum Yap(0)

<b> Başlığım sayfa içeriği

Akyazı Dürüst emlak
Sakarya akyazı Dürüst emlakçılık
Sakarya Akyazı emlak
akyazı emlak
Sakarya akyazı satılık daireler,sakarya akyazı Kiralık daireler,sakarya akyazı satılık arsa,sakarya akyazı satılık tarla,sakarya akyazı satılık fındık bahçesi, sakarya akyazı emlak danışmalığı, gibi hizmetleri ile değerli akyazılı hemşehrilerimize emlak danışmalığı hizmeti veren Dürüst Emlak sizlerin hizmetin de.
Dürüstemlakçılık:http://durustemlakcilik.com/

Kategori: Filatcast Destek | Views: 1657 | Tarafından eklendi: haberelestiri | Tarih: 2014-12-23 | Yorum Yap(0)

<b> Başlığım sayfa içeriği